Vážení zákazníci,
vzhledem k tomu, že sami také chováme více zvířat, namátkou koně, psy, kočku, morče, tak víme, že jejich krmení není zase tak jednoduché, zvláště, pokud se vyskytnou nějaké problémy, jako například, kůň nechce přibrat na váze, nebo je naopak nezvladatelný, kočka, či pes příliš a často zvrací, zvířata nemají kvalitní srst, proto jsme se rozhodli založit a vést tento specializovaný obchod s krmivem.
Spolupracujeme také s veterináři.
Velkou část dodávaného krmiva jsme si sami vyzkoušeli a proto můžeme také doporučit a poradit v případě některých problémů se zvířetem.
Umístění obchodu je pro Vás výhodné, je téměř téměř v centru Prahy, několik metrů od magistrály a s vlastním vyhrazeným a placeným parkováním, kde můžete vždy pohodlně zaparkovat a odebrat objednané zboží.
U těžšího zboží, například pytle s krmením a podobně, je pro Vás cenově výhodnější si toto zboží osobně vyzvednout, s jeho naložením do vozu Vám samozřejmě pomůžeme.
V případě objednání většího množství krmení, nebo v případě opakovaných objednávek Vám můžeme nabídnout jeho dodání až na určené místo vlastní dopravou.
Rádi Vám vyjdeme vstčíc, těšíme se na Vás.